Компанията за секс играчки „Горещ октопод“ откри своята първа будка “GuyFi”, която предлага нова услуга на мъжете в Манхатън – мастурбиране***. „Yank your chain“ е слоганът на оказалият се доходоносен бизнес, които да задоволява нуждите на тези, които нямат време от работа дори да помислят за секс, съобщава таблоидът Ню Йорк Дейли Нюз.

Първата будка вече е монтирана на ъгъла между 28-ма улица и Пето авеню и целта й е да помогне на мъжете да „олабят жилата“ по време на обедната почивка, за да намалят стреса и да бъдат по-ефективни в работата си след това.

Компанията Hot Octopuss монтира будките като част от своя маркетингова кампания за навлизане на пазара, която е била вдъхновена от резултатите на най-ново излседване на списание Time Out, проведено сред работещите мъже в Манхатън.

Данните от анкетата наистина прозвучали шокиращо: 39 процента от бизнесмените и експертите признали, че се самозадоволяват на работното място, за да „придърпат веригата“ (както звучи изразът на английски „yank one’s chain“).

А целта на експеримента е да не се „цапа работното място“ и „да изнесе този навик извън офиса и да го постави в по-подходяща обстановка, придавайки на този момент по-интимен елемент“.

“GuyFi” всъщност прилича на обикновена нюйоркска телефонна будка, която е прикрита с черно гумирано платно, а вътре има само един стол, масичка и лаптоп с бърза интернет връзка.

В специалното прес съобщение на фирмата се казва, че компанията Hot Octopuss си поставя за цел да намери нови решения на един стар проблем на мъжете от Манхатън, които ще подобрят тяхното всекидневие“.

„Надяваме се, че мъжете от ситито ще изпитат удоволствие, ползвайки както намерят за добре предоставеното от нас на тяхно разположение интимно пространство“ – заяви за в. New York Daily News“ един от създателите и съсобственик на фирмата Адам Люис.

Някои песимисти изразяват съмнения, че тези будки за мастурбиране са само част от маркетингова кампания на компанията и няма да останат за дълго

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail