Леки проблеми сполетяха националите ни по хокей!

Националите ни пристигнаха след дълго пътуване в Новозеландския град Дънедин с липсващи багажи. Момчетата на канадския специалист Дани Куомо проведоха първата си тренировка на”сухо” поради факта, че отбора остана без стикове. Багажа на Атанас Генков, Реймънд Младенов, пом.треньора Станислав Кънчев и сака със всички стикове не пристигнаха с отбора и в момента се издирват. Бързата реакция на Българската федерация и превозвача помогнаха да се открие багажът им и той вече е на път. Същата съдба има и отбора на Израел, при тях обаче липсват екипите на почти целия отбор. Домакините се принудиха да преместят часовете на мачовете за по-късно. Нашите ще срещнат ЮАР в първият си мач на 16 януари от 02:30 часа българско време.

Нашите са в една група с домакините, Турция и Южна Африка. В другата са Китай, Израел, Исландия и Тайван. Утре към отбора ще се присъедини и Веселин Диков от канадския (“Октанагон Юропиън Ийгълс”)
Останалите легионери са: Даниел Дилков (“Пухов”), Томислав Георгиев (“Онтарио Хокей Академи”), Денис Костадинов (“Юнивърсити ъв Лондон”), Рейманд Младенов (“Марибор”), Константин Рангелов (“Еспоо Блус”), Алекс Стоилов (“Младеж Плевидза”), Калоян Вачков (“Карлскрона”) и Васил Василев (“Млада Болеслав”).

16107463_1863043003934117_2521362188393643639_o

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail