Любимците на децата от цял свят Mаша и Мечока отново гостуват  на българските деца

След невероятния  интерес към представлението Маша и Мечока: “Кутията на щастието“ и препълнените зали, оказали се недостатъчни да поберат всички желаещи,  трупата от Русия  ще представи на малчуганите най-новия си спектакъл „Бъчва с мед“.

DSC_1308.mov_snapshot_00.02_[2016.09.22_21.20.29]

Постановката е създадена на база уникалния детски анимационен сериал”Маша и Мечока”, подходящ за всяка възраст, все по-известен не само в България, но и по целият свят. Изпълнено с изключително голяма доза хумор, забавни моменти и интересни поуки, то се класира като едно от любимите детски филмчета в наши дни.

„ Бъчва с мед“ е най-новата постановка, и България е една от първите страни, където ще бъде представена. Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което по наивен и комичен начин изпада в забавни ситуации, заедно с добрия си верен приятел – Мечока Миша, който се старае да го научи на мъдрости и да му помогне да излезе от всяка беда.

DSC_1252.mov_snapshot_00.12_[2016.09.22_21.13.30]

Представлението е с продължителност един час, с големи кукли, по време на което музика, танци, специални викторини и много незабравими весели емоции ще очакват присъстващите.

Малките и големи зрители ще имат възможност отново да видят любимите си герои и разбира се: добродушният гигант обожаващ мед и е готов да го похапва, както му се услажда с чай, с каша и дори с любимите на всички деца картофки, а  любвеобилната и енергична Маша  е подготвила поредните си изненади за родната публика.

DSC_1209.mov_snapshot_00.03_[2016.09.22_21.06.48]

Богатата и изключително атрактивна постановка е адаптирана на български език  и представена на сцената на градовете: София 22 април – зала 1 на НДК , Пловдив –  23 април – Дом на културата “Борис Христов“, Ст. Загора – 24 април – Държавна опера, Бургас – 25 април, Държавна опера, Добрич – 26 април – Драматичен театър „Йордан Йовков“,  Русе – 27 април „Доходно здание“ и  Варна, 28 април – Фестивален и конгресен център.

Билети за всички представления можете да закупите от мрежата на ИВЕНТИМ (www.eventim.bg), партньорската мрежа, както и директно на касите по места.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail